Ungdomsledare

Nu söker vi efter enUngdomsledare


Nyfiken på att få finnas med i ett glatt gäng och tillsammans drömma om Guds rike? Läs mer nedan och skicka in din ansökan nu!!

Lite mer info om oss...


Nu söker vi i Timmersdala Frikyrkoförsamling en ungdomsledare, det har vi längtat efter. Vi är en församling mitt i Timmersdala med ca. 150 medlemmar i alla åldrar, det finns ett gott gäng barn, ungdomar och familjer. Vi drömmer om att få vara en kyrka som med våra liv synliggöra Guds kärlek, förvandlande kraft och omsorg om hela skapelsen. Nu hoppas vi att också du vill finnas med och tillsammans med oss vara en positiv kraft i vår bygd.

 

Som ungdomsledare befinner du dig mitt i vårt barn och ungdomsarbete. Idag består det av söndagsskola som vi kallar V.I.P, Fredagshäng för 11-12 åringar och Tonår och Konfa. Tillsammans med vår pastor är du med och utformar och planerar verksamheten, men vi tänker att det är bland våra ungdomar du i huvudsak fungerar som en samlande och drivande person.

Vi tror att du är en naturlig ledare och även har vana vid att hålla andakt och leda bön. Du bör även ha körkort för bil.

 

Tjänsten är 50% och tillträde är senast hösten 2021 men givetvis skickar du din ansökan nu direkt. Självklart försöker vi även vara behjälpliga med bostad och kompletterande arbete.


Om du har frågor eller funderingar kan du alltid höra av dig till vår pastor Mattias Engström 070-9925285 eller vår ordförande Samuel Färnestav 070-5508354

 

Skicka din ansökan med en beskrivning om dig själv till vår ordförande Samuel Färnestav. ordforande@tdalafrikyrka.seVi hörs!!