Barn och ungdom

VIP

Very Important Person, i vår församling är det våra barn. Varannan söndag under gudstjänstid samlas vi till lek, bön och undervisning i vad det är att följa Jesus.

Liten och stor 0-6 år

Liten och stor är samlingen för dig som är hemma med barn eller  barnbarn. Vi samlas och sjunger och leker med barnen och varje gång berättar eller gestaltar vi någon enkel bibelberättelse. Vi avslutar med att fika tillsammans. En mysig stund för både förälder och barn.

Tisdagar kl. 10.00-12.00 Ingen anmälan bara och komma

Korsdrag 9-12 år

En spännande samling med lek och skoj där vi också samlas vid korset och funderar över vad kristen tro är. Vi ber med och för varandra eller det som dyker upp. Bönelådorna där vi kan få lägga våra skrivna böner är favoritinslag.

En fredag/mån kl. 18.30-20.30 (se kalender)

Tonår 13 år och uppåt

Världens bästa start på helgen. Oftast samlas vi i kyrkan men ibland åker vi iväg och hälsar på i andra kyrkor. RECLAIM i Skövde burkar vara uppskattat att besöka. Rundpingis, spel och trams blandat med tillfällen för bön och undervisning om vad kristen tro är.

Varje fredag kl. 19.00 till när vi går hem

Konfirmation

När man är ung finns massor av frågor som behöver ställas. Vem är Gud? Vem är jag? Vad är det att vara kristen? Varför firar vi nattvard? Vad är en församling bra för? Detta är bara några av tusentals frågor som man kan fundera över. Nästa planerade start är hösten 2019.